Maatwerk in ramen en deuren voor elke stijl en smaak

DelSol uit Wevelgem biedt meer dan vijftig jaar ervaring in houten buitenschrijnwerk en ramen en deuren op maat. Ons familiebedrijf levert al drie generaties vakwerk in schrijnwerk, zowel binnen als buiten. We bieden u ramen en deuren in alle materialen, stijlen, maten en kleuren:

Houten ramen en deuren
Houten ramen deuren hebben goede isolerende eigenschappen en stralen een natuurlijke warmte en authenticiteit uit. Ze passen perfect bij elke architecturale stijl en met de juiste verf, olie of beits gaan ze jarenlang mee.

Aluminium ramen en deuren
Aluminium ramen en deuren zijn licht, ijzersterk,duurzaam én recycleerbaar. De designmogelijkheden van aluminium zijn eindeloos. Dit kleurvaste materiaal is zeer goed bestand tegen inbraak en enorm onderhoudsvriendelijk. DelSol levert en plaatst profielen van het Belgische topmerk Reynaers, één van de allerbeste kwaliteitsgaranties.

PVC ramen en deuren
Ramen en deuren uit PVC zijn budgetvriendelijker en bieden een hoge isolatiewaarde. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei coatings en folies in een waaier aan kleuren, combineerbaar met akoestisch glas of veiligheidsbeslag en eenvoudig te onderhouden.

Vraag DelSol naar de diverse premies en belastingvoordelen bij de plaatsing van ramen en deuren!

DelSol

DelSol: ramen en deuren

DelSol heeft 50 jaar ervaring in ramen, deuren en garagepoorten. U krijgt bij DelSol uitstekend technisch advies van een professionele vakman. U krijgt maatwerk van de bovenste plank. Ramen, deuren en garagepoorten in alle maten, materialen, bouwstijlen en kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos bij DelSol.